Blog overzicht

Interessante blogposts

15 July 2022

Hoe worden vouwmeters gemaakt?

Bij Premiumwereld leveren wij enkel de beste kwaliteit vouwmeters. Benieuwd hoe onze vouwmeters gemaakt worden? U leest het in onze blog!

27 January 2022

Werkschoenen voor beveiligers

Beveiligers zijn gebaat bij werkschoenen die specifiek zijn ontworpen voor beveiligers. Een van de belangrijkste dingen waaraan een werkschoen van een beveiliger moet voldoen, is dat de schoen volledig metaalvrij is. Dit is vooral van belang voor beveiligers die vaak door detectiepoortjes heen moeten. De detectiepoortjes gaan dan in ieder geval niet iedere keer af.

25 January 2022

Werkschoenen voor lassers en metaalwerkers

Een lasser of metaalwerker heeft geen doorsnee taak. Daarom kan voor werkzaamheden met metaal ook niet iedere werkschoen gebruikt worden. Bij het lassen en metaal bewerken komen er veel vonken vrij en er kan sprake zijn van warmtecontact, voornamelijk bij de zool. Daarom is het belangrijk om echte lasschoenen te dragen.

24 January 2022

Werkschoenen voor dakdekkers

Werkschoenen voor dakdekkers hebben vaak een volledig gladde zool zonder profiel. De vlakke buitenzool van de werkschoenen zorgt ervoor dat het asfalt van de daken niet aan de werkschoenen blijft plakken en dat de dakdekker geen afdrukken achterlaat met zijn werkschoenen op de dakbaan en de asfalt laag.

25 September 2021

10 April 2021

24 March 2021

27 February 20211 - 8 van 132 resultaten